Godteri + trening?

Som dere skjønner, har jeg kanskje en god posjon humor med i bildet..... det jeg mener om at godter er trening er vel det at du kan trene bra mange viktige muskler ved å spise godter.
Mulig mange av dere tror jeg er helt idiot, men jeg har faktisk mange VEL godkjente kurs innen trening og PT (personlige trener) for de som ikke er helt inne på dette enda.

I denne bloggen skal dere få se litt hvordan dere kan fortsette å spise så mye godter dere vil, og samtidig holder formen som bare det :)

Det første du må spørre deg om er ; hvor mye vil jeg dette? Når du har kommet frem til at du enda vil spise masse godter, begynner du å planlegge selve treningen din. Du er hva du spiser, blir et ganske feil begrep egentlig........ I med at du spiser det du er.

 

2 kommentarer

14.mar.2011 kl.01:47

kjempe bra sagt. jeg er stort fan av godterier, og hadde nettopp bestemt meg for å slutte å spise det. men nå med deg i beredskap, skal jeg da vel faen ikke slutte å spise godter!;) takk!

Caroline

14.mar.2011 kl.01:53

Hei. hyggelig at du liker bloggen min. Jeg håper for din og alle sin del at du beholder godteri intressene dine, for det gjør deg til ett bra menneske. Du kommer til å få ett fulkomment liv. Jeg har tro på deg, å du har skaffet deg en leser!! jeg skal prøve å følge bloggen din så ofte som mulig :)

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

27, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits