Et siste innlegg før jeg tar kvelden!

Jeg håper mange fortsetter å lese bloggen min. Setter utrolig stor pris på dere og jeg vil at dere spør meg mange spørsmål i fremtiden. Jeg elsker å skrive, og vil gjøre mitt ytterste for å svare dere alle..... :)

Grunnen til at jeg vil være anonym her, er av sikkerhetsmessige grunner, og det ber jeg dere om å respektere og forstå. Mulig jeg utlevere meg mere etterhvert, vi får se ;)

 

 

10 kommentarer

Silje

14.mar.2011 kl.02:55

Hei. dritkul blogg du har ass. Men jeg lurer litt på hvordan godteri du syns er best?

personlig synes jeg hest er best!

godterertrening

14.mar.2011 kl.02:57

Silje: Hei, kjempebra at jeg får lesere :) setter jeg stor pris på. Godteriet det går i for tiden er vel mest ostepopcorn(kjøpes i sverige) stratos,smågodt og generelt andre potetgullsnacks typer. Mulig du syns hest er best men det smaker ikke så godt da ;)

Frida

14.mar.2011 kl.03:01

er enig med Silje! :D mitt favorittgodter er cheesedoodles, jeg bare elsker lukta og smaken. MMmmmmM ost <3

godterertrening

14.mar.2011 kl.03:04

Frida: lukta ? jeg syns det lukter bestemors understell jeg. syltede reker med mormors skittne fittelepper på..NAMM ja! neei cheesedoodles holder jeg meg unna. LETT

Frida

14.mar.2011 kl.03:05

jeg tror du er ei feit sær kjerring som bare vil ha noe å tro på. jævla hykler.

godterertrening

14.mar.2011 kl.03:07

Frida: Vel, du om den saken. Jeg er ikke sur bare fordi jeg ikke liker å smake på bestemors indre kjertler.FORSTÅ det smartass ;)

Sandra

14.mar.2011 kl.03:09

Hei, du må ha utrolig lite å bedrive dagene dine med siden du har en BLOGG om godterier!

anonym

14.mar.2011 kl.03:10

du er vel feit som en gris du. tviler på du trener så mye når du bruker all din tid og energi til å spise godter å tulle slik som dette. herreguuuuuuuuuuuuuuud sier jeg bare

Heidi 34

14.mar.2011 kl.03:21

Jeg må bare få meddele at jeg syns det er utrolig flott å ha funnet noen som har samme perspektiv på dette som meg. Jeg digger at du skriver om godteri og trening. Det er for meg helt utelukket å skippe godteri selv om jeg trener, å jeg skal love deg at jeg har faktisk en ganske så grei kropp! så alle unge jenter,barn,fjortisser og hva enn som måtte være her inne ; spis godter,tren,gjør hva faen dere vil men vær fornøyde med dere selv ;) Du har i hvertfall fått en fast leser.

godterertrening

14.mar.2011 kl.03:28

Heidi 34:Bra at noen er fornøyde Heidi :) jeg er sikker på du har en flott kropp. hehe. Man får nemlig det av å trene SELV om man spiser godter ;) elsker slike mennesker som deg :) klem

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

27, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits