Sjalue lesere?!

Hadde kanskje ikke regnet med å få dritt med en gang jeg laget bloggen da. Visste jo at det er mange sjalue småunger her inne men dette tar jo kaka! hehe. Jaja, morro er det likevel.

Idag har jeg vært med kusina mi hele dagen. Er støttekontakt for henne, å vi har vært å trena og virkelig kosa oss idag. På onsdagen skal vi på roadtrip innover sverige. Gleder meg :) Det å være støttekontakt gir så mye til livet. Anbefaler det på det sterkeste. De er jo mennesker som alle andre, men som kanskje har litt vanskeligheter med diverse ting, og det er ingenting mer jeg vil enn å hjelpe andre som har det tungt.

 

Nå skal jeg sette meg tilbake i soffan å spise melkesjokolade og drikke Cola ;) herlig dag.

9 kommentarer

Lina

14.mar.2011 kl.20:08

Er selv støttekontakt til kusina mi, og vi bruker å gjøre mye morsomt sammen. Igår hadde vi filmkveld, hun glemte å ta medisinen sin, så hun sovnet ikke før i fem tiden.. Ble slitsomt å stå opp igjen idag, men hun er jo et herlig menneske :)!

godterertrening

14.mar.2011 kl.20:11

Lina:Men som støttekontakt burde du vel kanskje følge med at hun tar medisinen sin?eller? Men slike ting lærer du etterhvert. Du skal være deg selv, men ikke oppføre deg lik henne du er støttekontakt for.tror du har missforstått her du din kjukke elefant!

Lina

14.mar.2011 kl.20:12

Unnskyld? Her prøvde jeg å være hyggelig. Kusina mi Julie er såpass oppbegående at du bruker å holde styr på sin egen medisin. Kanskje verre med det apetrynet av en kusine du har?

godterertrening

14.mar.2011 kl.20:13

Lina:La oss ikke gå inn for å være usaklig her. Da kan du lage deg en drittslengerblogg heller!

NoraNicoline97

14.mar.2011 kl.20:50

enig med deg!

godterertrening

14.mar.2011 kl.21:02

NoraNicoline97: Takktakk :)

Maia

14.mar.2011 kl.22:10

Lina prøver å vere hyggeleg men du begynner å snakke dritt det er så uprofesjonelt av deg din muggene servelat :?

godterertrening

14.mar.2011 kl.22:13

Maia: å hvorfor bryr du deg din snørrvalp??

Maia

14.mar.2011 kl.22:20

Uprofesjonelt igjen ;((.

Kor mange leserar har du i månen

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

27, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits