Niklas vindel, en virkelig god venn!8 kommentarer

godterertrening

14.mar.2011 kl.23:42

Som sikkert mange andre er jeg STOR fan av PH (paradise hotel) en av mine nærmeste venner skal være med IGJEN. Og som dere alle PH elskere vet er det nettopp min gode gamle Niklas som kommer inn igen. Ble kjent med han for 4 år siden på en fest i asker. Å kan takke GUD for det.. han er den mest herlige sympatiske vennen noen kan ønske seg, og jeg virkelig gleder meg til å se han på nytt i PH denne sesongen. Digger deg vennen min, å jeg tror og håper du kommer LANGT nå. Kosekoos.

Guri

14.mar.2011 kl.23:47

ja SOM om du kjenner Niklas. du er sikkert bare en 14 årig liten fjortishore som sitter å dikter opp for å få flere lesere!

godterertrening

14.mar.2011 kl.23:49

Guri:du om den tanken :) men jaa, jeg kjenner faktisk Niklas.Bare les kommentaren jeg har skrevet til bildet ;) han er min venn, men mulig du er for sjalu og liten til å skjønne sånt. Han er jo ikke akkurat en A kjendis så. Venner det har han. Og jeg er STOLT over å kan kalle meg hans venn

Dan Anders

15.mar.2011 kl.00:03

Han der faggeten der kan bare holde seg ute av PH. Send heller inn ei ordentlig jente takk!

Emilie

15.mar.2011 kl.00:04

Ååååå han er så KJEKKE!! kjenner æ bli helt gåååen altså når me ser han på skjermen. hadde ikke sagt neitakk til han vettu ;)

Line

15.mar.2011 kl.00:06

Har hørt at han kommer mye inn i mindre kropp? stemmer dette?

godterertrening

15.mar.2011 kl.00:10

Dan Anders:Vi har vel alle delte meninger om ph deltakerne.Å la alle ha det for guds skyld :)

godterertrening

15.mar.2011 kl.00:12

Line: spørs hva du mener med mindre kropp. Han er vel kanskje ikke så trent og musklete nå som før. Men liten er han å blir han aldri ;) har vel gått mye tid bort i jobb og festing i det siste..men han er tilbake like god som før i hvertfall!

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

27, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits