Sorry for lite blogging DRITTLESERE!!

Men dere er faktisk en god del av grunnen til at jeg mister inspirasjon til å blogge. Dere må da vel forstå at jeg ikke gidder å sitte å blogge for meg selv? er jo ingen av dere som kommenterer lengre eller kommer med spm eller noen ting liksom! helt ufattelig... herreguuuuud......... :// dere burde skamme dere..hele gjengen som ser dette..

6 kommentarer

wa2wo-Humorbloggen

22.mar.2011 kl.03:24

Haha! Fantastisk, for noen drittlesere, vi også;)

Er det noen sjangs for at vi kan få reposte dette på bloggen vår? Linker selvfølgelig til din blogg:)

YM

22.mar.2011 kl.10:01

Haha. Jeg har hatt lyst til å skrive et sånt innlegg iblandt jeg også. Hvorfor må man ty til bloggshout bare for å få littegranne oppmerksomhet... Ser at wa2wo har kommentert her, og da har du jo sjangs til å få litt flere lesere hvis de linker til deg.. Lucky you! Lykke til :-) Mvh Ylva

godterertrening

22.mar.2011 kl.12:11

wa2wo: Hehe jaa :) you're welcome ;)

godterertrening

22.mar.2011 kl.12:12

YM:Ja ikke sant! ble kanskje litt sint da :p beklager det.. hehe! men var bare for å få litt oppmerksomhet. Jeg innrømmer det i hvertfall da!:)

Smurf

23.mar.2011 kl.21:28

Er du samme person som analkuler?

DummeMenneske

26.mar.2011 kl.19:13

Det lurte jeg på også, virker som samme person som skriver!

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

27, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits