Niklas Videl min kjære venn!

som jeg tidligere har sagt kjenner jeg niklas og er en nær venn av han :) hvis noen lurer, så kommer han inn i paradise allerede neste uke ;) hold dere ved tvn folkens, da blir det andre boller !! gleder meg villt til å se en ordentlig kandidat.. ja for det har ikke vært mange av de der inne må jeg si :))


Imorgen skal jeg og kusina mi (som jeg er støttekontakt for ) ut å reise med tog. Det kan vel bli spennende, men hun skal nok få medisinen sin en god tid før vi drar. Håper bare hun holder seg rolig på toget å ikke begynner slik som sist. Det va rett og slett ett helvete.....hun løp i gangene og herja slik som 2 åringer gjør på en dårlig dag.. helt unikt å se på! må jo ta i betrakning at hun ikke her helt frisk i huet sitt da, men makan til oppførsel. Vi har vært så heldige å møtt såpass forståelse for sykdommen hennes at imorgen får vi sitte i dyrevogna på toget. Men jeg frykter hun blir bare enda villere av det, når hun skal fortelle hva alle dyrene sier å gjør. Huffamej hvor jeg gruer meg.

2 kommentarer

06.apr.2011 kl.15:09

Kult at du omtaler han som en nær venn men skriver etternavnet hans feil da. Tviler på at Nikky kjenner deg i det hele tatt.

godterertrening

06.apr.2011 kl.19:34

Anonym:LOL til deg liksom :p bare fordi jeg ikke fikk med meg N så betyr det vel ikke at jeg ikke VET etternavnet hans? haha..jeg DØR på meg av slike patetiske drittunger som deg ;)

Skriv en ny kommentar

godterertrening

godterertrening

28, Arendal

Er en jente som prøver å få andre mennesker til å forstå at det ikke bestandi har så mye å si hva du spiser. Jeg syns kanskje det blir lagt litt mye vekt på akkurat dette, å det er derfor veldig viktig for meg å få dele litt "sunne" meninger om akkurat dette ømme temaet.

Kategorier

Arkiv

hits